Verdenskonference i din baghave - tag til Island og mød drama- og teaterpædagoger fra hele verden

Sidste frist for Early-bird tilmelding er d. 3. april 2022 

Læs mere her: https://ideaiceland.com/  

https://www.ideadrama.org/page-18262/12252014 

https://www.instagram.com/dramaiceland2022/ 

MIT BEDSTE DRAMAFORLØB

STED: Aarhus Teater Læring

DATO: Lørdag d. 26. februar 2022

Vi går på opdagelse i procesdrama og devising processer målrettet forskellige aldersgrupper. En række kvalificerede dramaundervisere giver os highlights fra deres bedste dramaforløb med både teori og praksis. Vi skal på gulvet og prøve ting af, udveksle og reflektere. Med i programmet får du også ur-opsætningen af Sand-manden på Aarhus Teater i Christian Lollikes gendigtning med både skuespillere og dansere fra Aarhus Teater, Black Boks Herning og Teater Sort/Hvid.

Deadline for tilmelding: fredag d 11.02.2022 på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se pris og endeligt program her 

Læs en lang række indlæg fra Drama Boreale 2015 i Silkeborg. Læs hovedtalernes indlæg. Læs om udvalgte laboratorier, demonstrationer og præsentationer. Se eller gense filmen. Og dyk ned i det omfattende baggrundsmateriale om den aktuelle situation for drama & teater i de Nordiske lande. 

Du downloade hele eller dele af tidsskriftet - følg disse links (åbner i nyt vindue): 

Det hele: https://tidsskrift.dk/buks/issue/view/3360 

Selskabet for pædagogisk drama blev stiftet den 25. februar 1967. Vi markerede jubilæet en hel weekend i februar 2017. I Drama & Teater - december 2016 finder du baggrundsartikler til foreningens 50 års jubilæum. 

Gå til download her: Indholdsoversigt

I samarbejde med SceNet inviterer Teaterhuset Filuren, Opgang2 og Limfjordsteatret til inspirationsdag ud fra projekt ”Scenekunst ind i Den Åbne Skole”.

Tid: 16. juni 2016 klokken 10-16.30.

Sted: Musikhuset, Aarhus.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

Læs mere i opslaget: 160616-netvrk-scenek-skole 

Kontakt

Danmarks Dramalærerforening

mail@dk-drama.dk